XX Edycja Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”

Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie wspólnie z Polską Izbą Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Urzędem Gminy Wojsławice organizują Wojewódzki Finał XX Edycji Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”, który odbędzie się w dniu 24 lipca 2021 r. w gminie Wojsławice.

Konkurs odbędzie się w dwóch kategoriach:

  1. Konkurs na najlepszy regionalny produkt żywnościowy;
  2. Konkurs na najlepszą potrawę regionalną.

Zgłoszenia należy przesyłać w terminie do 9 lipca 2021 r. za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres e-mailowy: konkursy@lubelskie.pl, lub na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. A. Grottgera 4, 20-029 Lublin.

tel. (81) 44 16 538 oraz (81) 44 16 802

e- mail: konkursy@lubelskie.pl

do-pobraniaDO POBRANIA

Regulamin Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”

Regulamin Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” na najlepszy regionalny produkt żywnościowy

Karta zgłoszeniowa do konkursu na najlepszy regionalny produkt żywnościowy

Regulamin Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” na najlepszą potrawę regionalną

Karta zgłoszeniowa do konkursu na najlepszą potrawę regionalną